Hvad siger mine elever

Hvad siger mine elever?

Hvad siger mine elever så? – Jeg har gennem de sidste år fået så mange finde ord med på vejen af mine elever – her får du et lille udsnit:

Lene Kiltang 5 stjerner Selvom man ikke umiddelbart selv mener at man har problemer med kroppen, så tror jeg alle skulle have muligheden for at blive undervist af Nivi i, hvordan ens krops holdning burde være. Jeg kom med problemer med nakken og fandt ud af at det var mine ben og manglende muskler i lårene der var den primære årsag til mine udfordringer. Selv efter få gange med undervisning hører jeg hver dag Nivi i mit hoved når jeg står og går (lige ben, ned med skuldrene, frem med brystet). Tak for utrolig god instruktion 🙂

Annette Michaelsen 5 stjerner Altid engageret underviser der udviser en imponerende interesse for sine elevers ve og vel

 

Klar til en ny spændende uge….og en skøn start for kroppen igen i dag – Elsker min mandags træning…..blev igen…

Opslået af Jette Schmidt på 23. januar 2017